,

Gebwell T3 Inverter maalämpöpumppu

16.390,00 sis. alv 24%

Ecster Rahoituksella alk. 139€/kk

Walley laskurilla voit laskea sinulle sopivan kk-maksun erän valitsemallesi summalle.
Summa (20€ - 5000€):
Maksuaika:
Maksuerä: 102€ / kk*
Avaa tarkempi erittely
* Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 3.80 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %

Gebwell T3 maalämpöpumppu on tehokas IoT invertterilämpöpumppu, joka soveltuu mainiosti suuriin kiinteistöihin, kuten huvilat, rivitalot ja pienet kerrostalot.
T3 Inverter maalämpöpumppu soveltuu myös pienten ja keskisuurten varasto- ja teollisuusrakennusten lämmitysjärjestelmäksi. Elektroninen paisuntaventtiili optimoi maalämpöpumpun hyötysuhteen. Lämpöpumpussa on sisäiset liuos- ja latauspumput.

Gebwell T3 Inventer maalämpöpumpussa on sisäänrakennettu langaton etäyhteys ja sitä ohjataan älylaitteeseen asennettavalla Gebwell Smart sovelluksella. Maalämpöpumpun tiedot tallentuvat pilvipalveluun ja sitä voidaan etäohjata esim. huoltoliikkeen tai tehtaan toimesta. Maalämpöpumpun käyttötietoja voidaan seurata ja tarkastella myös jälkikäteen pilvipalvelusta, joka mahdollistaa kiinteistön lämmityksen optimoinnin.
Maalämpöpumppu voidaan myös liittää osaksi kiinteistövalvontajärjestelmää lisävarusteena saatavan Modbus RTU väyläkortin avulla.

  • Lämmitysteho: 9 – 27 kW, Energialuokka A+++
  • Hiljainen ja kompakti
  • Kompressori: Twin rotary (taajuusohjattu)
  • Äänitaso: 37-56 dB
  • Etäohjattava Gebwell Smartkäyttöliittymän avulla lähiverkossa
  • Etäyhteydessä tehtaan Gebwell Smart -pilvipalveluun teknistä tukea varten*

Ulkomitat: 790 x 640 x 970mm. Paino, 206,5kg

LVI-numero: 5362643

Tutustu T3 maalämpöpumpun esitteeseen!

*Gebwell Smart-pilvipalvelu voimassa takuun ajan. Takuun jälkeen T3 maalämpöpumpun etäyhteys tehtaaseen ja pilvipalvelu saatavana lisäpalveluna. Tuotteella on 5 -vuoden takuu Smart-palveluun yhdistettäessä.

Kokeile sovelluksen toimintoja lataamalla Gebwell-Smart – tablettiisi tai matkapuhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta:
         

Gebwell T3 maalämpöpumppuihin saatavilla myös asennukset ja avaimet käteen paketit, jolloin huolehdimme kaikesta puolestasi! Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

 

Paino 206,5 kg
Mitat 79 × 64 × 97 cm

Saatat myös pitää...