new home, construction, build


Suunnitteletko maalämpöä uudisrakennukseen?

Maalämpöratkaisun hankkiminen uudisrakennukseen, on mitä parhain päätös! Lämmitysjärjestelmän suunnittelu kannattaa aloittaa heti rakennusprojektin alussa. Mitoitamme talosi kokoon sopivan maalämpöratkaisun ja laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen kotisi lämmityksestä!

Maalämpöpumpun sijainti rakennuksessa ja maahan tulevan maalämpökeräimen sijainti tontilla on helppo suunnitella, kun huomioidaan niiden tarvitsema tilan tarve jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Maalämpökaivon poraustyöt voidaan myös toteuttaa sujuvasti ennen muun pihan suunnittelua, kivetyksiä ym. 

Maalämpö voidaan toteuttaa taloosi miellyttävänä lattialämmitysverkostona tai vesikiertoisen patteriverkoston kautta. 
Maalämpöä voidaan hyödyntää myös käyttöveden lämmittäjänä ja sillä voidaan toteuttaa viilennyskonvektorin avulla kotiisi myös jäähdytys. 

Meiltä saat maalämmön mitoituksen, maalämpöpumpun, lämpökaivot ja asennukset halutessasi myös avaimet käteen pakettina.
Avaimet käteen paketissa huolehdimme koko maalämpöprojektista! Toimimme valtuutettuna Gebwell huoltoliikkeenä, joten huolehdimme kohteestasi myös toimituksen jälkeen.

Kauttamme saatavilla myös muita LVI – alan töitä, kuten KVV – valvontaa, lattialämmitykset, käyttövesiputkistot ym. Uudenmaan aluella, joten voit saada koko talon kattavan LVI – paketin ja lämmityksen kerralla samalta urakoitsijalta.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!